Videotár Rejtélyes DVD Kiváltságos DVD Rólunk Linkajánló
Kapcsolat:

Darwinizmus és intelligens tervezettség

Megjelent Jonathan Wells könyve magyarul!

Ez jó hír, de ki az a Jonathan Wells?

Molekuláris és sejtbiológiából doktorált a California Egyetemen, majd vallástudományokból a Yale Egyetemen. Posztdoktori kutatóbiológusként dolgozott a California Egyetemen, valamint biológiatanárként a California Állami Egyetemen. Számos cikket publikált, a Discovery Intézet alapító tagja.

Oké, de miért érdekes ez a téma?

Eredetünk kérdése állandóan foglalkoztatta, foglalkoztatja az emberiséget. Ha úgy gondolod, mint Sir Fred Hoyle, hogy „A józan ész azt sugallja, hogy a darwini elmélet helyes kis léptékben, de helytelen nagy léptékben. A nyulak más, egy kicsit eltérő nyulaktól származnak, de nem az őslevestől vagy a burgonyától. Az, hogy végső soron honnan származnak, továbbra is megoldandó probléma marad, ahogy sok minden más a kozmoszban.” , akkor megfontolandó válaszlehetőséget kapunk kézhez a könyvben.

Rendben van, de miért érdemes elolvasni?

Bencz Zoltán, Frei Gábor, Mérő Aliz és Németh Orsolya kitűnő fordítói és lektorálási munkát végeztek. Ez egy a magyar viszonyokhoz igazított, magyar tudósok idézeteivel is színesített könyv, mely hallatlanul olvasmányos, végig közérthető és logikus. Ha egy kicsit is érdekel a tudomány, ezen belül a darwinizmus és az azt érő kihívások, akkor mindenképp a polcra vele! Kihagyhatatlan, mert nagyon mai és hiteles.

Hol lehet megvenni?

A könyv bolti ára 3150,- Ft, az egyesulet(Replace this parenthesis with the @ sign)ertem.hu címen rendelve 2500,- Ft + postaköltség, vagy 2500.- Ft-ért munkaidőben átvehető. Előreutalás a 10702095-48790204-51100005 számlaszámra történhet. (A közlemény rovatba kérjük tüntesse föl a megrendelt könyv címét és darabszámát, és a megrendelő nevét, amit az e-mail-ben is megadott.)

Eredeti cím : The Politically Incorrect Guide to Darwinism and Intelligent Design
Nyelv : magyar
EAN : 9789639353985
ISBN : 9639353985
Megjelenés : 2010.
Kötésmód : cérnafűzött kartonált
Oldalszám : 312
Méret [mm] : 184 x 227 x 19
Tömeg [g] : 550

Darwinizmus és intelligens tervezettség Az élet rejtélyének megfejtése A Kiváltságos Bolygó Az intelligens válasz