Videotár Rejtélyes DVD Kiváltságos DVD Rólunk Linkajánló
Kapcsolat:

Miért nem elérhetőek az Értem régebbi cikkei?

.Egyesületi tájékoztatás.

Értesítjük tisztelt olvasóinkat, hogy a www.ertem.hu oldalunkon lévő korábbi cikkek jelentős része weblapunkon jelenleg nem hozzáférhető.

Ennek egyik oka, hogy a honlapot működtető rendszer automatikusan sorsolt korábbi írásaink közül a „Válogatás korábbi híreinkből” rovatba. Azonban egyes régebbi híreink évekkel ezelőtti eseményekhez kötődtek, vagy programokat ajánlottak, amelyek a mai olvasó számára már nem relevánsak. Így aktuálissá vált cikkeink ilyen szempont alapján történő átválogatása.

Másfelől az élővilág származásáról szóló hazai és nemzetközi intellektuális, társadalmi párbeszéd folyamatosan zajlik. Így a korábbi cikkeinkben tárgyalt témák közül sokban új fejlemények történtek azóta, új szempontok, tudományos tanulmányok, esetleg filmek jelentek meg. A dialógusról való naprakész informálás érdekében egyes cikkek témájában szeretnénk idővel az új fejleményekről is tájékoztatni olvasóközönségünket. Tehát lesznek cikkek, amelyek nem kerülnek vissza az ertem.hu-ra, lesznek olyanok, amelyek változatlan formában jelennek meg újra, és lesznek, amelyek idővel módosítva, bővítve lesznek olvashatóak.

Köszönjük olvasóink figyelmét és türelmét, továbbá kívánjuk, hogy találjanak további szellemi izgalmakat, élvezetet a honlapon megjelenő írásainkban!

Értem Egyesület
2013. február 25.

Darwinizmus és intelligens tervezettség Az élet rejtélyének megfejtése A Kiváltságos Bolygó Az intelligens válasz